Wie zijn we Sinds 1978 leveren we monteurs op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied.
Voorzien van de nodige erkenningen leveren we snel de gevraagde arbeidskrachten.

Flexibele & snelle personeelsoplossingen

Elsloo Engineering B.V. ontstond in 1978 en is uitgegroeid tot een solide onderneming met als grootste doel: snel vakkundige monteurs leveren. Het bedrijf is actief binnen de cao kleinmetaal en levert monteurs op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied voor installatiebedrijven in Nederland en Belgiƫ. HVAC-, airco- en sanitaire installateurs, elektro- en cv-monteurs zijn een greep uit onze beschikbare profielen.

Zekerheid, kwaliteit en gemotiveerde arbeidskrachten

Hebt u een personeelskwestie? Elsloo Engineering zoekt actief mee naar een oplossing, met veel aandacht voor uw bedrijfsprofiel en de deadline van het project. U kan onze werkkrachten detacheren of de werken in onderaanneming laten uitvoeren. Dit zowel voor een korte als lange periode. Belt u vandaag voor extra handen die u overmorgen nodig hebt, dan zorgen wij dat ze er zijn! Snelheid is onze grootste troef en dat waarderen onze klanten heel erg.

Zekerheid, kwaliteit en motivatie zijn belangrijke aspecten in uw zoektocht naar arbeidskrachten. Met onze jarenlange ervaring en alle wettelijke erkenningen en certificeringen, zoals NEN4400, VCA, BA4/BA5, hoogtewerker... komen we ongetwijfeld tegemoet aan uw vraag. Elsloo Engineering weet perfect welk profiel bij welke job past en zorgt dat de juiste personen altijd op de juiste plaats terechtkomen. Met een adequate ondersteuning nemen we heel wat werk en zorgen uit uw handen.

Solide groepsstructuur

Elsloo Engineering bestaat uit een solide groepsstructuur waarbij elk bedrijf zijn meerwaarde levert. De ervaring en knowhow van elke entiteit vormen een sluitende groep die professionalisme en flexibiliteit hoog in het vaandel dragen. We zijn uitstekend op elkaar afgestemd waardoor u altijd en snel de juiste oplossing aangeboden krijgt.